Solliciteren bij de Gezamenlijke Brandweer

hoe werkt dat?

Stap 1: Digitaal solliciteren


Je wil bij de Gezamenlijke Brandweer komen werken. Leuk! Raadpleeg onze openstaande vacatures hier. Open een vacature om de vereisten te bekijken. Bij de vacature vind je achter de knop solliciteren alles om je sollicitatie onze kant op te sturen.

We zullen jouw sollicitatie zo snel als mogelijk in behandeling nemen! We ontvangen je daarnaast graag bij één van onze digitale informatieavonden.

Stap 2: Selectieprocedure

Coopertest

 

De coopertest is een oefening waarbij de conditie van een individu wordt gemeten. Tijdens de coopertest probeer je in 12 minuten zoveel mogelijk meters af te leggen.

Bij de Gezamenlijke Brandweer is deze tets ook onderdeel van het selectieproces en word je hier dus ook op beoordeeld. Hierbij moeten mannen binnen twaalf minuten minimaal 2.400 meter afleggen en vrouwen minimaal 2.200 meter. Word je uitgenodigd voor de outdoor selectietesten, zorg dan dat je van te voren hebt geoefend.

Zo weet je zeker dat je met vlag en wimpel slaagt voor dit onderdeel.

Haal je dit onderdeel niet, dan stopt op dat moment voor jou helaas de selectiedag.

Stap 3: Sollicitatie gesprek


Heb je alle tests positief afgerond? Dan nodigen we jouw graag uit voor een kennismakings- en arbeidsvoorwaarden gesprek. Bereid je je wel even goed voor? Ontdek de Gezamenlijke Brandweer en onze werkzaamheden hier.

Aan het einde van het gesprek hoor je meteen of je door bent naar de volgende ronde.

Stap 4: Gegevens aanleveren

Zodra we beiden enthousiast zijn geworden over jouw indiensttreding, kun je hier jouw aanvullende gegevens aanleveren. Je ontvangt hierover ook nog een mail.

We zullen jouw gegevens beoordelen en de indiensttreding vervolgens administratief afronden. Tot slot ontvang je een mail om jouw arbeidsovereenkomst digitaal te ondertekenen. Zodra de digitale handtekening is gezet, is jouw indiensttreding afgerond.

 

Copyright © 2024 GB


CONTACT GEGEVENS

           
        Gezamenlijke Brandweer
      Moezelweg 150 3198 LS
        Europoort Rotterdam

     088 511 00 00

     info@gez-brandweer.nl


SOCIAL MEDIA


  Linkedin

  Facebook

  Instagram